Parcours 2024 - 2025 ASAP!

We hebben getracht er een uitdagend parcours van te maken voor deze 15e editie. de ONK MSR krijgt 53 hindernissen voor de kiezen.

      Parcours 19 januari 2025 staat zo snel mogelijk online!

Ook voor de JSR-atleten en voor de recreanten is het parcours afwisselend en prikkelend.

Klik op een hindernis om een filmpje te zien van de uitvoering per categorie.

Waar moet je zijn?

De start en finish is op het evenemententerrein, naast Sporthal De Börkerkoel. Meld je tenminste een uur voordat je start aan in de sporthal. Hier krijg je je shirt en het armbandje. Na afloop is er de mogelijkheid om te douchen in de kleedkamers van de sporthal. Er zijn ook tobbes met warm water, waar je na de finish nog even gezellig in kunt badderen met andere deelnemers.

Adres

Sporthal De Börkerkoel
Oude Beilerweg 27
9431 BZ Westerbork

Start

Prijsuitreiking

Parkeren in ons dorp...

Parkeren op 19 januari kan op verschillende plaatsen in het dorp. Hiernaast zijn de belangrijkste parkeerplekken aangegeven.

Wanneer u bij de Jumbo supermarkt parkeert, wordt u vriendelijk verzocht de parkeerplekken aan de zijde van de Jumbo vrij te houden. De Jumbo is geopend op zondag 19 januari.

Veel gestelde vragen

Kun je onverhoopt niet meedoen? Ben je geblesseerd? Wil je van categorie veranderen? Stuur een mail naar: deelnemers@survivalrunwesterbork.nl.

Alleen voor de recreatieve categorieën kunnen we samenloop verzoeken verwerken. Geef tijdens de inschrijving aan met wie je wilt samenlopen dan houden we er rekening mee tijdens het toekennen van de startnummers.

Een survivalrun is niet vergelijkbaar met een mud run of een obstacle course. Survivalrun is een officiële sport met een eigen bond. Er is een landelijke competitie en er zijn NK’s. In tegenstelling tot genoemde evenementen moet je bij een survivalrun alle hindernissen verplicht uitvoeren. Doe je ze niet dan tel je niet meer mee in de eindklassering. Tussen de hindernissen ren je. Ben je atletisch en sportief, maar heb je nog nooit een survivalrun gedaan? Begin dan eens met de 5km recreatief. Je krijgt dan een goede indruk van wat survivalrun inhoudt. Hindernissen zijn niet hoog (maximaal 2,5m)  en niet heel technisch. Wil je jezelf uitdagen? Dan is de 9km recreatief misschien iets voor je. De hindernissen zijn een stuk pittiger en vereisen de nodige techniek. Ook zijn ze vaak hoger (tot 4m). Om mee te kunnen doen met de KSR en MSR heb je een wedstrijdlicentie nodig.

Je kan als koppelloper in je eentje starten als je maatje niet kan. Je moet dan wel bij de start je bandje al inleveren. De voorkeur gaat er naar uit dat je een vervanger zoekt. 

Een survivalrunner draagt een hardloop tight, ondergoed, sokken, trailschoenen, een thermohemd en een t-shirt. Het t-shirt krijg je van de organisatie.