Belangrijke informatie!

Een survivalrun is iets anders dan een mudrun of een obstacle course. Een survivalrun is doorgaans veel intensiever. Je moet bijvoorbeeld alle hindernissen doen. Je moet dan ook redelijk goed getraind zijn om mee te kunnen doen en de run tot een goed einde te kunnen brengen. Denk daar aan als je je inschrijft. Lukt je dat, dan is de voldoening groot.

Recreatieve- en wedstrijdcategorie├źn

Je kunt alleen aan de KSR en MSR meedoen als je een wedstrijdlicentie hebt.

5 km recreatief

Een leuke en uitdagende run met circa 23 hindernissen die niet te technisch zijn. De maximale hoogte is 2,5 m. Er zijn geen prijzen te behalen.

5 km koppelrun

Als de 5 km recreatief. Je loopt in tweetallen. Je mag elkaar helpen maar alleen vanuit de hindernis.

9 km recreatief

Dit is een stuk uitdagender dan de 5 km runs. De circa 35 hindernissen zijn een stuk hoger, maar vereisen ook meer techniek. De hindernishoogte is maximaal 4m.

9 km BSR

Als de 9 km recreatief. Deze Basis Survival Run is iets minder pittig dan de KSR. Je kunt een punt verdienen voor je uiteindelijke wedstrijdlicentie.

9 km KSR

Aan de Korte Survival Run kun je alleen meedoen met een wedstrijdlicentie van de bond. Het parcours is als de BSR, maar de circa 35 hindernissen zijn moeilijker.

12 km MSR

Aan de Middellange Survival Run kun je alleen meedoen met een wedstrijdlicentie van de bond. Het parcours is als de KSR, maar langer en met meer hindernissen (Circa 48). De hindernissen die niet in het KSR-parcours zitten zijn pittig.