Belangrijke informatie!

Een survivalrun is iets anders dan een mudrun of een obstacle course. Een survivalrun is doorgaans veel intensiever. Je moet bijvoorbeeld alle hindernissen doen. Je moet dan ook redelijk goed getraind zijn om mee te kunnen doen en de run tot een goed einde te kunnen brengen. Denk daar aan als je je inschrijft. Lukt je dat, dan is de voldoening groot.

Recreatieve- en wedstrijdcategorieën

Je kunt alleen aan de JSR en het ONK MSR meedoen als je een wedstrijdlicentie hebt.
Voor elke individuele categorie is het inschrijfgeld € 23,- en voor koppels is dat € 46,-

5 km recreatief

Een leuke en uitdagende run met circa 23 hindernissen die niet te technisch zijn. De maximale hoogte is 2,5 m. Er zijn geen prijzen te behalen.

5 km koppelrun

Als de 5 km recreatief. Je loopt in tweetallen. Je mag elkaar helpen maar alleen vanuit de hindernis.

9 km recreatief

Dit is een stuk uitdagender dan de 5 km runs. De circa 35 hindernissen zijn een stuk hoger, maar vereisen ook meer techniek. De hindernishoogte is maximaal 4m.

JSR

De JSR bestaat uit drie categoriën. JSR 10-11 (4 -7 km), JSR 12-14 (4 - 7 km) en de JSR 15-17 (6 - 9 km). Om mee te kunnen doen heb je een wedstrijdlicentie nodig.

ONK MSR

Aan de Middellange Survival Run kun je alleen meedoen met een wedstrijdlicentie van de bond. Het parcours is ongeveer 13 km en omvat 52 hindernissen.

Parkeren in ons dorp...

Parkeren op 21 januari kan op verschillende plaatsen in het dorp. Hiernaast zijn de belangrijkste parkeerplekken aangegeven.

Wanneer u bij de Jumbo supermarkt parkeert, wordt u vriendelijk verzocht de parkeerplekken aan de zijde van de Jumbo vrij te houden. De Jumbo is geopend op zondag 21 januari.